„Relatia noastra nu e bazata pe sex”

Abia acum am reusit sa stauin fata unui calculator , si sa scriu revista de azi . Imi cer scuze celor care asteptau ziarele de dimineata.

Vine iarna ! (si nu e o gluma) , citim in gandul.info ca luna februarie nu va aduce primavara ci zapada si viscol. Poate prindem si noi cei impatimiti de ski o sapt buna.

Noi avem o relatie cu cei din Republica Moldova , si poate dupa unii avem chiar o obligatie istorica fata de ei, dar sansele de o Romanie Mare sunt foarte mici. IN evz.ro articolul principal : Pentru prima oara de la preluarea mandatului, presedintele Traian Basescu, aflat ieri intr-o vizita oficiala la Chisinau, a vorbit despre „cele doua popoare”, roman si moldovean. Stai frate! Cum naiba am ajuns 2 popoare, nu mai e mult si ajungem sa vorbim si 2 limbi : moldoveneasca si romana.

Europarlamentarii romani s-au tiganit la Strasbourg , nu e ceva nou , in fond ce am adus noi parlamentului European ? E cum ce … circul din casa poporului, ce integrare, ce civilizatie, ce europa ? NU! mai e putin si europenizam maneaua, scuipatul pe jos si injuratul la semafor. Mai multe despre acest subiect cotidianul.info

Cum sunt romanii: hibe si naravuri e un demers ce merita citit in jurnalul.ro , ajuta sa ne intelegem mai bine pe noi ca popor, civilizatie si traditie.

De la istorie trecem brusc la silicoane , in libertatea.ro , un articol care ne spune axact ce avem nevoie sa stim : Rocsana Marcu merge cu masina inchiriata , dar cine e rocsana marcu ? banuiesc ca tipa dezbracata din poza atasata articolului … ei bine si atunci ma repet : cine e Rocsana Marcu ? E o modalitate jegoasa de a face reclama unei marci de automobil , prezentand ce nu au voie intr-o reclama normala , si ce prinde la „target” : tate!
Credeati ca am scapat cu atat ? eee nu sigur , avem de citim si averea.ro „Relatia noastra nu e bazata pe sex” Cheeky Girl si-a sedus iubitul deputat cu intelectul :)) E da sigur , si isi tine intelectul intre picioare , de fapt e o relatie platonica , unde stau seara de seara si fac yoga si mediteaza la nemurirea spiritului . Dar , la cat de urat e Ala si la ce datorii are ea , e clar ca nu se bazeaza pe sex, ci pe bani.

Hai ca ati scapat si azi !
p.s. ce ? asteptati sa vorbesc de bilet ? de tariceanu ? de udrea ? de politica ? … NU , nu am chiar atat de multa rabdare si ma enervez. Hai gata Europenilor.

Lasă un comentariu